Overlevelses guide til din pre-teen

En mors bekendelser #1

Fra genial ide til blogindlæg

Jeg fik den geniale ide, eller det synes jeg selv i hvertfald at lave “en mors bekendelser”. Det kunne også havde heddet hvad ville du gerne have vidst inden du fik børn. Det er absolut ikke ment som en skræmme kampagne, for let’s face it, mor-skabet er det fedeste i verden. Men det er egenligt ment, den hudløst ærlige virkelighed om livet med børn.

Det jeg gerne ville have vidst inden Melika blev født

Da jeg fik min den første for 10 år siden var der virkelig mange ting. som kom bag på mig. Det prøver jeg nu, sammen med en masse skønne kvinder fra baby og børnegrupperne på facebook at gøre op med, så man får et mere for nogen virkeligt billede af livet som MOR.

Melika få timer gammel

Jeg har lavet indlægget sammen med en masse skønne kvinder på facebook, som har delt deres hudløse ærlige oplevelser.

10 mødres bekendelser

1. Efter 6 timers babygråd i streg, havde jeg virkelig lyst til at smide min søn ud ad vinduet

2. Da jeg fik barn nr. 2 tog jeg mig selv i at tænke; HVORFOR da jeg for 10. gang stod op den nat

3. Da jeg fik min søn op på maven første gang, var min første tanke, “Nøj, hvor er du dog grim”

4.Da min datter var nyfødt, var det et succeskriterie, hvis jeg kunne stå op i 10 minutter, uden at føle hele mit underliv faldt ud.

5.Det at føde er ikke det der gør ondt, det er healings processen bagefter. Jeg havde frygtet fødslen, havde nærmest angst omkring det, men folk glemmer bare lige at fortælle det der rent faktisk er mest smertefuldt, er bagefter – især hvis man er syet en del steder.

6. Det mest smertefulde er at skide efter fødslen!!

7. ‘Hvorfor dælen er mit hår dog så filtret, jeg redte det da.. vent lige, hvornår var det nu det var?

8. Det går op for en, at man sidst var i bad for en uge siden, når man løfter armen mens man snakker. 😖

9. Amning betyder ikke nødvendigvis at man taber sig lyn hurtigt eller at ens barn får et stærkt immunforsvar.

10. Jeg kom til at klippe i min datters finger, da jeg sku klippe negle på hende – jeg græd mere end hun gjorde

Dette er det første indlæg i rækken, af forhåbentlig mange. Fremover laver jeg et nyt hver anden tirsdag, så husk lige at læse med! Følg gerne med på min facebook side https://www.facebook.com/morudenfilter.dk/eller på min instagram.

Er der noget som DU gerne ville have vidst, så skriv meget gerne en kommentar, så kommer det med i et senere indlæg.
Husk at læse om livet med en pre-teen her: https://morudenfilter.dk/2019/05/08/overlev-din-pre-teen/

God tirsdag – Louise

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Overlevelses guide til din pre-teen